Etiketter

Holmstad-Hokkabogen

Igjen skulle jeg egentlig ikke utpå, men så hadde jeg bare 11 kilometer igjen før jeg hadde padlet 100 km i mai. Neppe vanskelig å gjette hvor lang denne turen ble. ;) Her ser vi rett over fjorden, Ræka til venstre i bildet.

En liten ekstrasløyfe på slutten måtte til for at det skulle bli langt nok...

Denne ser ut som en dårlig utklipping i Photoshop, men den så faktisk sånn ut. Her har sjøvann og vær tæret over år, det er helt tydelig. Rart at det blir så kantete? Men stilig.

Her forbi Sildpollen og Holmen, og inn Valfjord, her innover padlet vi for noen uker siden.

Her var vi kommet ut av skyggen og padlet med sola fra siden - ganske så fint, faktisk.

Nesten trist å måtte gå i land når det er så fint utpå, men man kan dessverre ikke padle hele døgnet selv om det er lyst. Det vil si man kan, men det går ikke særlig lenge når man skal på arbeid om morran.

Såh, da har man passert 100 kilometer denne måneden. Stilig.

4 kommentarer:

  1. Nydelig vær og flotte bilda.
    Du har et flot "tereng" å padle i du.
    100 km. i Mai det må jeg si.
    Gratulerer..

    SvarSlett
  2. Ja, det er et flott område å padle i. Nå har jeg jo holdt meg på innersida så langt, inni fjordene og sånt, det er mange å velge imellom. Men jeg må vel snart prøve meg på litt ytterside og. ;)

    - Godt fornøyd med å ha nådd 100 km, jeg liker runde tall. :) Bare jeg ikke blir så fornøyd nå at jeg slutter, he he. :)

    SvarSlett
  3. Det er enda lenge til juni! Og noen sier at sesongen begynner da...Flere jenter her oppe som lurer litt på kajakk. Jeg antar du er fornøyd med din?

    SvarSlett
  4. Jada, jeg er godt fornøyd. Den er artig, og gjør som jeg vil - stort sett. ;) Den er jo liten, men det er jo jeg også så det er sikkert lurt. Noen kaller den "nervøs", men jeg synes den er helt fin. :)

    SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)